Competition afgelopen en vrije avond!
Door: lindavdc
Blijf op de hoogte en volg Linda
20 Februari 2011 | Wit-Rusland, Minsk
Hier ben ik weer!
De wedstrijd is voorbij. Gister waren de voorrondes, Opzich ging het wel oke (2420)
Hiermee zou ik nooit in finale komen dacht ik natuurlijk ik dacht, ooohhh lekker vrij morgen. Maar er waren maar 4 vrouwen in de finale ( ik zat bij open ladies) Tot mijn verbazing hoorde ik dus vanmorgen dat ik in de finale zat, eehmm WTF!?!?! hahaha
Gisteravond Katja en Hanna meegenomen naar 'smile' cafe. Lekker wat pizza gegeten en bijgebuurt. Godzijdank kunnen zijn ze FLINK verbeterd in engels. Gister rond half 10 thuis, mijn bed ingedoken en even Grey's and anatomy gekeken.
Vanmorgen dus finale. Ik had niks te verliezen ( sowieso al niet) Het is hier echt een big happening. Grote shows tussendoor, officiele openingsceremonie alle mannen in pak etcetc. en veeeeeell toeschouwers! Ik was uiteindelijk in de 4e groep. ( iedere groep bestaat uit 4 finalisten) Dus ik had nog even tijd. De runs gingen eigenlijk best lekker en kon er wel van genieten.
score : 2790
Natuurlijk had ik geen medaille of iets maar omdat ik als enigste NL presenteer kreeg ik shirt van genov school en de wedstrijd, kalender, stickers, en als eind cadeau een HELE grote doos chocolade. oefff niet goed voor mij, hahah.
Het eten was net als bij mij blijkbaar ook niet goed bevallen bij de slowaken want we eten nu iedere keer in het hotel. De coach van slowakije en de papa van een meisje uit het team doen iedere dag toch lekkervoor ons koken! ( denk aan: Spaghetti bolognese, kip met saus en rijst) Dus dat is allemaal heeeeel lekker vergeleken die ene kantine.
Vanmiddag na de wedstrijd wezen bowlen met de slowaken en 4 russische meisjes (vriendinnen van katja) was erg lachen. Ik bakte er niks van. Dan ging opeens strike en spare en dan opeens helemaal niks. Achja het ging om het idee.
Verder had Hanna mij opgehaald en zou ik bij haar thuis gaan eten. Erg leuk om dan haar cultuur en thuissituatie te zien. Ik had een erg leuke avond gehad. en toch lekker gegeten. ook veel foto's nog gekregen ( die papa had ook gefilmd) en we hadden veel gelachen. Nu internetcafe even hier mijn verhaaltje doen natuurlijk.
Vanaf morgen begint het echte werk. Smorgens watertraining een uur. Smiddags een uur kracht/hal training en savonds een uur watertraining als ik het goed zeg!
nog iets. Ik kan niet meer foto's uploaden dan 10. Ik heb papa en Guido foto's gemaild. Als je wilt zien, ask them!
Ik ben er weer vandoor, het is hier 11 uur en moet er morgen weer vroeg uit.
Adiossss!!
21 Februari 2011 - 08:27
Papa:
Zo zo wat een leuk weekend!!
veel lachen, sport en cultuur. En je maakt weer veel nieuwe vrienden zo te lezen! That's my girl:-)
We missen je hier thuis maar genieten ook van je avonturen zo ver weg, dus dat komt helemaal goed!
En dan nu op naar 2 zware maar leerzame en hopelijk leuke trainingsweken! Ook daar ga je mooie herinneringen aan over houden alhoewel dat iedere avond anders zal voelen aan je lijf;-)
Toi toi!!
Liefs Papa -
21 Februari 2011 - 08:57
Jeanette Kamping:
Hoi Linda,
Ik hoorde van Guido dat je een avontuur aangegaan bent in Belarus.
Heel leuk om jou verslagen te lezen over alles wat je beleeft. grappig he, om te zien en mee te maken hoe andere mensen (culturen) wonen, leven en omgaan met hun sport. geniet er maar van.
Ik blijf je volgen via jou blog, veel sucses.
gr Jeanette -
21 Februari 2011 - 09:34
Edith En Bert:
hoi linda
wat een mooi verhaal weer.
maar wel een beetje weinig foto;s
daarom hebben wij je wat meer foto tegoed gegeven ik hoop dat het gelukt is.
als het goed is kan je nu 100 foto;s erop zetten.
nog heel veel plezier hoor.
liefs edith en bert -
21 Februari 2011 - 16:14
Oma Cissie:
leuk om weer iets van je te horen wat een belevenis voor jou veel sukses en kijk goed uit dikke kus en we blijven je volgen en dit heb ik zelf getypt met hulp van theo xxxx oma cissie -
21 Februari 2011 - 18:02
Carin:
Let op ik heb een klein beetje huiswerk gedaan.
ay Linda,
Ben blij dat het ecTb nu beter smaakt.Hoe gaat het CnaTb daar.
heb je al veel kBakepbl gemaakt.
This echt niet om te doen onze lettertoetsen zijn hier echt niet voor geschikt maar heb toch mijn best gedaan (of niet) tot schrijf ze weer meid.nouenyu Joop,carin en martijn -
21 Februari 2011 - 18:50
Mamsie:
Heu spooky, wat fijn om te lezen dat je naast je trainingen het toch ook goed naar je zin hebt. Gezellig dat je veel plezier hebt met je nieuwe vriendinnen/vrienden en vooral weer de kleintjes!!!!. Het was voor ons ook even slikken toen je vertelde dat je in de finale zat hahaha, Ik was te voorbarig om te zeggen dat je lekker een vrije zondag had. Maar supertrots op je Bikkeltje!!!!!!! Trouwens, goed van je dat jezelf besliste dat je zondagavond even vrij wilde zijn om gezellig met Katja en Hannah te gaan eten.
Ben weer benieuwd hoe het vandaag is gegaan, het begin van de ''echte" trainingen au au au.
Dikke kus en knuffels loveu xxxxxxxx
21 Februari 2011 - 21:10
Manon:
Hoi Linn!
Klinkt allemaal spannend hoor, ben benieuwd naar je foto's!
Ben erg trots op mijn grote kluns dat dat je dit allemaal doet!
Ik moet niet aan die kou denken zijn, god afschuwelijk!
Dan zal je toch je tijd vandaar met mij in de jacuzzy en erna met een dikke trui en een filmpje op de bank verdienen als je terug bent hoor!
Leuk je verhalen te lezen, zo te lezen gaat het goed met je en heb je het naar je zin!
Ik heb vandaag weer rijles gehad en het ging super goed dus kan straks geen lesauto meer zien haha.
Zondag 6 maart eten we trouwens met carnaval bij mij, dus als jij en guido zin hebben om mee te eten?
Leuk om je straks weer te zien!
Ik heb je weer veel gekkke dingen te vertellen hoor!
Geniet er nog van en veel succes, gaat goed zijn!
Dikke knuffel! -
22 Februari 2011 - 10:24
Linda:
Dankjewel edith en Bert, Had echt niet gehoeven!
xxx -
22 Februari 2011 - 10:24
Linda:
Dankjewel edith en Bert, Had echt niet gehoeven!
xxx